Trampolína v zahradě

Trampolíny v zahradách jsou populární, stačí se projít kolem zahrad ve vesnicích a v mnohých uvidíte modré trampolínové obludky. Nutno podotknout, že často stejně prázdné, většinou na nich nevidím nikoho skákat. Ale jako dítě jsem přesně takovou velmi chtěla a šla bych si do ní zaskákat ještě i teď.

Osobně mne nadchly obrázky zabudovaných trampolín, jako je například tato:

Zabudovaná trampolína vypadá skvěle. Zdroj obrázku: http://blogs.babble.com/.
Připadnou mi mnohem bezpečnější (jen osobní pocit, nevím, jak je to s bezpečností), hezčí, umožňující mnohem více zábavy. Do zahrady zapadnou mnohem lépe. Jen nemám ani ponětí o tom, že by je někdo v ČR vyráběl.

Do dokonalosti dovedli trampolínu podle mne na tomto obrázku:
Znáte lepší variantu, jak skákat do zahradního koupacího jezírka? (Zdroj obrázku: http://pinterest.com/)

Pokud se správně trefíte, čeká vás měkký doskok do vody. Takhle si představuji zábavu na zahradě.



Sdílení:

3 komentářů

  1. Mne to moc bezpecnejsi nepripada, staci nedopadnou na trampolinu, ale vedle do travy a bude to asi docela tvrde pristani.....

    OdpovědětVymazat
  2. Jj, ale ty kupované trampolíny jsou často vyvýšené a s kovovými okraji, kde nejčastěji hrozí zlomeniny rukou, nohou o ten okraj a úrazy hlavy opět o okraj. Tvrdé přistání do trávy se dá zvládat lépe (třeba kotrmelcem :-) ) a člověk prakticky nepadá z takové výšky.

    OdpovědětVymazat
  3. Trampolína jedine s ochranou sítí a bezpečnostním potahem na pružinách. Máme ji již 3 léto a je neustále v provozu a úraz musímzaklepat nebyl zatím žádný. Jo a ještě v návodu je vyslovně zakázánoe z ní skákat do bazénu. Mxmaruska

    OdpovědětVymazat