Vánoční výzdoba zahrady

Před Vánoci u nás máme v rodině jeden milý zvyk – chodíme na procházky vesnicemi  a kocháme se s vánočně vyzdobenými předzahrádkami. Přes den sledujeme krásné věnce na brankách, baňky na stromcích i dekorace v květináčích. Na večer zase nemůžeme spustit oči ze všech blyštivých světýlek. 
Cením si každého majitele rodinného domku, který třeba jen díky pár ozdobám a jednomu světelnému řetězu umí udělat radost ostatním lidem. A jsem ráda za to, že my Češi ještě v sobě máme (většinou) dostatek vkusu na to, abychom to se světelnou i jinou vánoční výzdobou nepřehnali jako Američané.

A samozřejmě si často říkám, jak asi mají majitelé nazdobenou zahradu, když půvabná je už i předzahrádka domu. Na Pinterestu si na nástěnce Vánoční výzdoba zahrady schovávám obrázky, podle kterých jednou budu zdobit i naši zahradu. Inspirujte se, třeba se vám něco taky zalíbí:

Přírodní zahradě budou slušet decentní a nenápadné ozdoby ze šišek, chvojek a baněk. (Zdroj obrázků: http://www.pinterest.com/http://www.potterybarn.com/http://www.bhg.com/)

Barevné ozdoby v zahradě potěší především děti. Skvělé, byť poněkud drahé, jsou baňky, nejlépe takové, které to
ve venkovních podmínkách vydrží. (Zdroj obrázků: http://justgrandeko.blogspot.ca/http://newwonderfulphotos.blogspot.cz/http://restyledhome.blogspot.cz/
http://www.pinterest.com/)

V anglicky mluvících zemích často vědí, jakou parádu umí udělat velké výrazné mašle. Umějí si je tam z pevných stuh a pevných silných látek i vytvořit, škoda že u nás takové zdobení stuhami není příliš obvyklé. Podívejte, jak slavnostně a vánočně to se stuhami může vypadat. (Zdroj obrázků: http://www.housetalkn.com/ a https://www.facebook.com/)

Sdílení:

0 komentářů