Nový vzhled aneb o kovářově kobyle

Znáte to pořekadlo o kovářově kobyle, která chodila bosa? Slovo dalo slovo a je na čase, aby i holka z IT začala mít modernější a hezčí a hlavně "responzivní" vzhled blogu, jak se na dnešní dobu patří. Ať blog i na tabletu mojí maminky vypadá hezky a jde dobře číst. Tak do toho jdu. Mějte prosím tedy trpělivost, pokud se v následujících týdnech s blogem něco bude dít. Měl by se snad obléct do nového kabátu a než jej odladím, tak to chvíli zabere.

Štítky:

Sdílení:

2 komentářů

  1. .. "responzivní".. struktura webu možná ANO, ale původní verze s plnou délkou článků se na první kliknutí četla velice dobře. Nevím co kdo vidí na těchto "gulášových" šablonách. Je to nepřehledné a otravné neustálé klikání [nebo ťukání prstem :-)] sem a tam mezi stránkami, aby se čtenář dozvěděl něco o samotném obsahu článku a posoudil zda si ho má dočíst celý, není dle mého názoru dobrou cestou pro malé blogy. Jinak obsahově skvělé, ať se daří i nadále. Petr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že ten původní vzhled a systém nebyl tak špatný? Taky jsem si říkala, a držela se jej zuby nehty docela dlouho, ale nakonec mne stížnosti ostatních přesvědčily, že bych měla jít s dobou... zatím si ale musím na vše zvykat a starším článkům zvětšit alespoň některé obrázky, aby to vypadalo dobře... moc děkuji za Vaše připomínky k tomuto novému vzhledu.

      Vymazat