Vysněná terasa se závěsy

Vysněnou terasu s lehoučkým vzdušným "zastřešením" jsem objevila na blogu chic ada. Jen ji nebudeme mít  s výhledem na bazén, ale u živého plotu na kraji zahrady.

(Zdroj obrázku: http://www.ducotedechezvous.com/)
Zatím si ale na ni musíme počkat, protože terasa v nějaké normální velikosti vyjde až na 40 tis. korun. Takže nejspíš začnu hledat vhodné lehké závěsy a pevné tyčky na uchycení a vystačíme si pro začátek s trávníkem vespod. Podívejte se, jak skvěle můžou závěsy na zahradě vypadat:
(Zdroj obrázků shora zleva: http://pinterest.com/, http://pinterest.com/, http://pinterest.com/http://pinterest.com/http://www.ducotedechezvous.com/)

Nádherně vypadá i obyčejné "stanové" zavěšení lehkých látek a závěsů:
(Zdroj obrázků: http://www.livbydesignevents.com/)
Naše terasa se závěsy bude obklopena živým plotem z buků, jeden roh bude pod višní. Za ní budou voňavé šeříky a kosatce. A z druhé strany budu mít převislé malé modříny. Už aby tam ta teráska byla :-)

Doplněno po letech: Nakonec jsme takovou terasu nezrealizovali. Na tom místě u živých plotů máme trampolínu a na ní se taky perfektně leží a odpočívá. 


Sdílení:

3 komentářů

  1. Dobrý den Hanuš, omlouvám se za smazání příspěvku, ale odkazoval na reklamní stránku, aniž by k tomu přibylo třeba nějaké vysvětlení proč.
    Co se týká deště, myslím si, že závěsy jednoduše vyperu. Záleží, z jakého materiálu je udělám.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den Kubo, omlouvám se za smazání příspěvku, ale odkazoval na reklamní stránku, aniž by k tomu přibylo třeba nějaké vysvětlení proč. Co se týká Vašeho dotazu: "A co pavouci a jiná havěť z trávy?" tak jsem si všimla, že na terase u sousedů se občas broučci vyhřívají. Ale naštěstí se hned schovají, jakmile člověk vyjde ven. Pavouků máme na pozemku hodně, ale jsou docela plaší. Myslím tedy, že na terase s broučky z trávy problém nebude, horší spíše bývají vosy na sklonku léta a na ty nám zatím zabraly lapače s pivem.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat