České blogy o zahradě? Nedostatkové zboží.

Moc jich není. Řeč je o blozích a zajímavých, často aktualizovaných stránkách o zahradách, na kterých můžete najít inspiraci pro svoji zahradu.





Nejraději mám http://myazahrada.cz/ od zahradní návrhářky Danuše Vaňkové. Každý příspěvek je zajímavou inspirací a autorka přispívá i do nového českého internetového časopisu http://bohemialiving.cz/. Na jejím blogu nechybí ani zajímavé odkazy na zahradnictví.


Dále mne zaujal blog http://zahradniknacestach.blog.cz/ od Pavla Chlouby. Obrázky v článcích v něm začínají někdy od konce roku 2009 a přinášejí zajímavé postřehy ze zahraničí i drobné tipy pro naše zahrady.



Občas se hezké obrázky květin a zajímavé tipy objeví i v blogu http://kouzlodomova.blogspot.com/.

A hezké obrázky jsou čas od času i v blogu http://lavickovasona.blogspot.com/ (jen se mi v něm špatně orientuje). Převážně v něm najdete obrázky květin a hezké kompozice drobností a květin.

Slibně se snad rozjíždí články na stránce Milana a Ivy http://priroda-zahrada.cz/clanky

A to je všechno. Není to škoda? V zahraničí je spousta blogů právě o zahradách a zahrádkách, jsou sezařezy na stránce: http://www.invesp.com/. Jenže se z nich těžko přebírá inspirace, když si každý nápad člověk musí zařazovat do "českého prostředí" (poroste to tady? seženu to v obchodech?).

No, sleduji ještě alespoň klasické články v rubrikách internetových časopisů:
http://www.dumazahrada.cz/zahrada/
http://hobby.idnes.cz/hobby-zahrada.aspx
http://www.magazinzahrada.cz/
http://abecedazahrady.dama.cz/

Štítky:

Sdílení:

1 komentářů

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat