Postavte si na zahradě sněhuláka

Sníh začíná být na našich zahradách čím dál vzácnějším zpestřením jinak pochnurné a tmavé zimy. A tak, když už opravdu napadne, určitě si jděte s dětmi (i sami) postavit nějakého toho pěkného sněhuláka, než ta bílá krása roztaje. Ať již klasického, sněhuláka naruby, nebo pěkného sněhuláka na lavičce. Každý zahradu zpestří. I ten malý na houpačce nebo ten celý obsypaný od koulované. Podívejte se, jakou hezkou inspiraci jsem našla na Pinterestu:
Sněhuláci v malém i velkém, tradičně i netradičně. (Zdroj obrázků: https://www.flickr.com/https://www.flickr.com/ a http://announcingit.blogspot.cz/)
Můžete své sněhuláky ozdobit stylovými doplňky. Děravý hrnec a uhlí už doma nejsou obvyklé, ale staré pletené rukavice a brýle byste najít mohli:

Sněhuláci mohou být pěkně vymódění... a nebo sedět  v klidu na lavičce. (Zdroj obrázků: http://www.spudandchloe.com/, http://lewoandwe.blogspot.cz/, http://myfotolog.tumblr.com/ a http://mzdeviantstudios.blogspot.cz/)
A když už nějakého toho sněhuláka máte, můžete zahradu oživit i pár zvířátky. Kouzelná je housenka na větvi, kterou zvládne i malé dítě, stejně jako ležící kůň, na kterého je třeba už nějaký ten umělecký cit.  A vtipálky potěší sněhové kočky či králíci na stomech.
Housenky, koně, kočky i zajíci – to vše lze stvořit ze sněhu (zdroj obrázků: http://www.marthastewart.com/, https://cz.pinterest.com/, https://cz.pinterest.com/, http://www.lushome.com/ a http://theberry.com/)

Sdílení:

3 komentářů

  1. Jitko, díky za velmi milé pohlazení po duši, v této době je to potřeba

    Ola

    OdpovědětVymazat
  2. Jitko hrozně ráda bych si nějakého, klidně i maličkatého postavila, ale u nás není ani vločka. Pořád říkám, že bydlím v nějakém začarovaném místě. Ale v zahrádkách kolem už rostou sněženky. Krásný den Rija

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, sněženky, to je krása. No toho sněhu je za poslední dobu málo. Nám dnes v Brně trocha napadla, ale většinou to hned roztaje.

      Vymazat